Pianopall ikea

SAKARIAS Pall, svart, Sporda mörkgrå – IKEA

En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i …

SAKARIAS Pall, svart, Sporda mörkgrå. Mjuk och skön som extra sittplats runt ditt matbord, eller som fotpall för att ge dina ben lite välförtjänt vila. Använd den på egen hand eller tillsammans med den mysiga fåtöljen SAKARIAS.

SAKARIAS Pall, svart/Kvillsfors – IKEA

SAKARIAS Pall, Kvillsfors – IKEA

2004 designade Ingvar Kamprad som grundade IKEA en 3-bent pall inspirerad av sitt första jobb, som var att mjölka kor på familjens gård.

SAKARIAS Pall, Kvillsfors Fungerar som extra sittplats eller fotpall. Den stoppade sitsen gör att du sitter bekvämt. Enkel att hålla ren och fräsch eftersom du kan ta av överdraget och tvätta det i maskin. Extra klädslar att byta med gör att du enkelt kan förnya både stolen och rummet.

KULLABERG Pall, svart – IKEA

KULLABERG Pall, svart. Du sitter bekvämt, eftersom pallen enkelt kan justeras i 5 olika höjder – 47, 53, 58, 64 och 69 cm Justerbara fötter gör att den står stadigt även på ojämna golv.

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

När du behöver extra sittplatser åt gästerna, men inte har något extra utrymme hemma kan pallar vara en lösning. En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i olika material som trä, stål och plast.

VILTO Pall med förvaring, svart, 45 cm – IKEA

VILTO Pall med förvaring, svart, 45 cm. Enkel att hålla ren eftersom tyget går att ta av och tvätta.

PERJOHAN Pall med förvaring, furu – IKEA

PERJOHAN Pall med förvaring, furu Denna mångsidiga pall passar lika bra som sittplats, sidobord eller sängbord. I förvaringsfacket har du sådant som tidningar eller stickset lättillgängliga och utskuret handtag gör pallen enkel att flytta.

SAKARIAS Klädsel för pall, Sporda mörkgrå – IKEA

SAKARIAS Klädsel för pall, Sporda mörkgrå. Du behöver inte oroa dig över spill, eftersom klädseln går att ta av och tvätta i maskin. Extra klädslar att byta med gör att du enkelt kan förnya både stolen och rummet.

MARIUS Pall, svart – IKEA

MARIUS Pall, svart. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

KYRRE Pall, svart – IKEA

KYRRE Pall, svart. Här är din baspall med en sofistikerad touch. De böjda träbenen och trekantsformade sitsen ger ett nytt och fräscht utseende till den älskade möbeln – som kommer till din räddning när du än behöver den.

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar

Keywords: pianopall ikea