Grått kök ikea

Grått kök – inspireras av alla grå IKEA kök – IKEA

Letar du efter köksluckor i en elegant grå nyans? Då är kanske BODBYN grå köksluckor med ram och infälld spegel något för dig? Läs mer på IKEA.se

Enkelt grått kök med modernt släta luckor – VEDDINGE

Enkelt grått kök med modernt släta luckor – VEDDINGE – IKEA

VEDDINGE är en avskalad grå kökslucka som ger ett ljust och modernt uttryck. VEDDINGE köksluckor ger en ljus och rymlig atmosfär, samtidigt som de mjuka, stilrena linjerna ger en lugn känsla. En bra bas för ett grått kök i modern stil, där du enkelt kan addera en egen stil.  

Bildgalleri med köksserier i olika stilar – IKEA

I våra köksserier finns något för alla – oavsett om du vill ha ett svart kök med modern design eller ett grått, lantligt kök. Alla våra luckor har hela 25 års garanti och är testade för att kunna tåla en tuff vardag. Lär känna våra köksserier i en mix av köksinspiration och produktinformation.

BODBYN är det moderna lantliga köket – IKEA

BODBYN grå ger köket ett klassiskt uttryck, du får ett lantkök som samtidigt känns modernt. Dörrarna har ram och fasad spegel, de har en slät lackad yta som är lätt att hålla ren. Den mjuka grå nyansen ger köket en traditionell karaktär med varm och välkomnande känsla.

VOXTORP – Mörkgrått kök med släta luckor – IKEA

Mörkgrått kök med släta luckor – VOXTORP – IKEA

Med VOXTORP köksluckor får du ett grått kök med ett stilrent, urbant och modernt uttryck. De mörkgråa VOXTORP luckorna har en slät matt yta, stilrena linjer och integrerade handtag, som förstärker den minimalistiska stilen.

Charmigt och rustikt lantkök – LERHYTTAN – IKEA

Med LERHYTTAN köksluckor får köket en traditionell och lantlig stil, men samtidigt en tidlös karaktär. LERHYTTAN ljusgrå luckor och lådfronter har en massiv träram och infällda speglar, som är karaktäristiskt för shakerkök. Den grå färgen skapar ett mysigt lantkök med rustik charm.

Mörkgrått kök i klassisk stil – AXSTAD – IKEA

Med AXSTAD köksluckor får du ett grått kök som kan användas för att skapa både ett modernt och traditionellt kökuttryck. De mörkgråa AXSTAD luckorna har en slät matt yta, mjuka linjer och infälld spegel, som bidrar till den tidlösa stilen. Med AXSTAD kan du skapa ett kök i shakerstil.

Hitta det perfekta köket för dig – IKEA

Utforska alla våra köksidéer och skapa drömköket som passar ditt utrymme, din stil och din budget. Hitta och planera det perfekta IKEA köket redan idag!

78 Gråa kök idéer | kök, living, ikea – Pinterest

Keywords: grått kök ikea, ikea kök grått, ikea grå kök, ikea köksluckor grå, ikea grått kök, ikea kök ljusgrå, ikea kök grå, grått ikea kök, kök ikea grått, grå köksluckor ikea, gråa köksluckor ikea, ikea ljusgrått kök, grå kök ikea, ikea kökslucka grå