Gafflar ikea

Bestickset – Skedar, knivar & gafflar – IKEA

Bestickset – Skedar, knivar & gafflar – IKEA

Vi har många olika typer av knivar, gafflar och skedar att välja bland så att du kan få den stil du vill ha på dina bestick.

På jakt efter ett bestickset? Vi har set med olika skedar, knivar och gafflar. Varför inte i trendfärgen svart, eller köttknivar till sommarens grillkvällar?

FÖRNUFT Gaffel, rostfritt stål, 19 cm – IKEA

FÖRNUFT Gaffel, rostfritt stål – IKEA

FÖRNUFT Gaffel, rostfritt stål.

DRAGON Sallads/dessertgaffel, rostfritt stål, 16 cm – IKEA

DRAGON Sallads/dessertgaffel, rostfritt stål, 16 cm Besticken DRAGON har funnits i vårt sortiment i 30 år. Vi gillar den slittåliga kvaliteten och tidlösa designen – och har därför valt att ha de här besticken i många av våra egna restauranger.

En tidlös uppsättning dessertgafflar som passar till … – IKEA

En tidlös uppsättning dessertgafflar som passar till alla tillfällen – IKEA

Välsmakande rätter kräver snygga redskap för att verkligen njuta av ögonblicket. Och för varje härlig tårta och hälsosam sallad är en gaffel den biten som gör att du kommer i sekunder och tredjedelar. Den här uppsättningen utsökta DRAGON och dessertgafflar har blivit en häftklammer för matbestick, tack vare deras eleganta silhuett och elastiska egenskaper. Med en mjukt rundad spets och en övergripande tidlös design är dessa sallads- och dessertgafflar det perfekta sättet att ge karaktären till din dukning, oavsett om det är formellt eller avslappnat. De här besticken är gjorda av rostfritt stål och är rostbeständiga, tåliga, enkla att rengöra och diskas i maskin.

DRAGON serie – IKEA

DRAGON serie – IKEA

DRAGON serie

IKEA 365+ Bestick 24 delar, rostfritt stål

IKEA 365+ Bestick 24 delar, rostfritt stål – IKEA

IKEA 365+ Bestick 24 delar, rostfritt stål. Serien 365+ har allt för bordet – det är lätt att trivas med den vardagliga enkelheten, men även att piffa till den med färger och accessoarer.

Barnbestick – IKEA

Barnbestick – IKEA

Barnbestick

DRAGON Bestick 24 delar, rostfritt stål – IKEA

DRAGON Bestick 24 delar, rostfritt stål. Besticken DRAGON har funnits i vårt sortiment i 30 år. Vi gillar den slittåliga kvaliteten och tidlösa designen – och har därför valt att ha de här besticken i många av våra egna restauranger.

FÖRNUFT Bestick 24 delar, rostfritt stål – IKEA

FÖRNUFT Bestick 24 delar, rostfritt stål.

Keywords: gafflar ikea, ikea gafflar, ikea bestick 24 delar