Cylinderkudde ikea

MÖJLIGHET Kudde, 80 cm – IKEA

Hitta de perfekta kuddarna till din säng. Att välja rätt kudde är ett viktigt beslut för din sömn. En del föredrar en hög och mjuk kudde, andra föredrar en …

MÖJLIGHET Kudde, 80 cm. Lika skön att ha under huvudet när det är dags att slappa en stund.

VÄNKRETS Kudde, bananmönster blekgrön, 80 cm – IKEA

VÄNKRETS Kudde, bananmönster blekgrön, 80 cm En fast kudde med en fyllning av återvunnen polyester. Ett bra stöd för svanken när ditt barn vill sitta och läsa en stund – och skön att lägga under huvudet när det är dags att slappa.

KRANSBORRE Kudde, mörkröd, 40 cm – IKEA

KRANSBORRE Kudde, mörkröd, 40 cm Kudden KRANSBORRE bryter den fyrkantiga enformigheten. Den runda sammetskudden med en klädd knapp i mitten ger din soffa eller fåtölj en kunglig touch och är enkel att matcha med annat.

KRANSBORRE Kudde, ljusrosa, 40 cm – IKEA

KRANSBORRE Kudde, ljusrosa, 40 cm Kudden KRANSBORRE bryter den fyrkantiga enformigheten. Den runda sammetskudden med en klädd knapp i mitten ger din soffa eller fåtölj en kunglig touch och är enkel att matcha med annat. Polyestersammet känns extra mjukt mot din hud.

Kuddar och kuddfodral bidrar med stämning i rummet – IKEA

Kuddar och kuddfodral bidrar med stämning i rummet – IKEA

Kuddar kan göra underverk i ditt hem. De bidrar med känsla och komfort, men boostar samtidigt den övergripande stilen i alla rum. Nya kuddar och framförallt kuddfodral är prisvärda och superenkla att byta ut – det snabbaste sättet att uppdatera ett rum för att få ett helt nytt uttryck.

Ergonomiska kuddar – Skönt för rygg & nacke – IKEA

Ergonomiska kuddar – Skönt för rygg & nacke – IKEA

Vaknar du ofta med en ömmande nacke eller rygg? Då ska du kolla in vårt breda urval av ergonomiska kuddar som kan hjälpa dig att sova bättre.

Prydnadskuddar & soffkuddar – Fina till soffa & säng – IKEA

Prydnadskuddar & soffkuddar – Fina till soffa & säng – IKEA

Fina prydnadskuddar och soffkuddar livar upp de flesta hem. Hos oss hittar du stora, avlånga, cylinderformade och runda kuddar till såväl soffa som säng.

Sovkuddar i olika tjocklekar för alla sovstilar – IKEA

Sovkuddar i olika tjocklekar för alla sovstilar – IKEA

Vi har rätt sovkudde för dig, oavsett om du sover på rygg, sidan eller mage. Se vårt breda utbud av kuddar till din säng i olika former och fyllningar.

VÅRMAL Kudde, rosa, 30×58 cm – IKEA

VÅRMAL Kudde, rosa, 30×58 cm En kudde i ren bomull med småblommigt mönster på en rosa botten. Perfekt för att skapa en vårkänsla eller för att piffa upp rummet med en ny fräsch accent. Mjuk, följsam fyllning av återvunnen polyester. Kan användas som ett bekvämt nack- eller svankstöd.

Keywords: cylinderkudde ikea, pölkudde ikea