Champagneskål ikea

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl – IKEA

Champagneglasen i serien STORSINT har en klassisk, tidlös glasdesign, tillverkad i ett blyfritt och stadigt material som kallas kristallin, kristallens …

SÄLLSKAPLIG Champagnecoupe, klarglas/mönstrad, 21 cl Längtar du till middagarna hos farmor eller bara älskar gammaldags fint glas? Då är den här glasserien gjord för dig. Tidlös, elegant, fin att se på och perfekt att använda till en traditionell dukning.

En champagneskål som får dina drycker att se snygga ut

Inspirationsgalleri – IKEA

Om du inte gillar cocktails kan du använda kupan för att servera din finaste champagne på en improviserad fest. STORHET ger också en härlig touch när den …

STORHET Champagnecoupe, klarglas – IKEA

STORHET Champagnecoupe, klarglas. Den låga och vida formen gör det extra festligt att servera mousserande vin eller champagne. Glasets vida form gör att du också kan använda det som en dessertskål för att servera läckra efterrätter.

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl – IKEA

VARMBLIXT Champagnecoupe, klarglas/vit, 15 cl Bubbel eller en läskande drink? I det här stilrena champagneglaset med vid kupa blir serveringen extra festlig, speciellt tillsammans med den matchande karaffen och brickan från kollektionen VARMBLIXT.

Ett champagneglas som inbjuder till skålande – IKEA

När det är dags att skåla, låt inte glaset bli en besvikelse, utan välj istället säker elegans. Champagneglasen i serien STORSINT har en klassisk, tidlös glasdesign, tillverkad i ett blyfritt och stadigt material som kallas kristallin, kristallens slitstarka motsvarighet, som ger strålande klarhet och en fin ringande ton till klinkandet. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar. Komplettera detta fina glas genom att matcha kollektionen med andra glas i serien STORSINT, oavsett om det är ett stilfullt STORSINT vinglas eller ett tilltalande STORSINT ölglas.

En champagnekupa gör festliga tillfällen ännu mer minnesvärda

En champagnekupa gör festliga tillfällen ännu mer minnesvärda – IKEA

Med den här eleganta champagnekupan blir det en ren fröjd att skåla, och det festliga ögonblicket blir ännu mer minnesvärt. Kupan är perfekt för en margarita, en cidermimosa eller en mousserande piña colada. Glöm bara inte garneringen! En sockrad kant fungerar alltid.Om du inte gillar cocktails kan du använda kupan för att servera din finaste champagne på en improviserad fest. STORHET ger också en härlig touch när den används till läckra, krämiga desserter.

SVALKA Champagneglas, klarglas, 21 cl – IKEA

SVALKA Champagneglas, klarglas – IKEA

SVALKA Champagneglas, klarglas. Kupans form gör att dryckens dofter och smaker utvecklas bättre. En klassisk design för alla tillfällen – varför inte bunkra upp med några extra glas till festerna med många gäster.

STORSINT Champagneglas, klarglas – IKEA

STORSINT Champagneglas, klarglas. Komplett glasserie designad för att det du dricker ska smaka ännu bättre, bland annat genom kupans form som får dofter och smaker att utvecklas. Kristallglas med fin lyster och klang när du skålar.

IKEA Storhet Champagneglas 30cl – Prisjakt

IKEA Storhet Champagneglas 30cl – Hitta bästa pris på Prisjakt

Jämför priser på IKEA Storhet Champagneglas 30cl. Hitta deals från 1 butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Keywords: champagneskål ikea